GreekEnglish (United Kingdom)

10 Λόγοι Προτίμησης

  1. Εξισορρόπηση & Ομαλοποίηση

  2. Ορθοκυτταρική Ιατρική

  3. Αλκαλοποίηση - Αποτοξίνωση

  4. Προϊόντα ΕΕ

  5. Κυτταρική Δράση

  6. Νόμιμες Άδειες

  7. Σύγχρονο Νομικό Πλαίσιο

  8. Έλεγχοι Α' Υλών

  9. Κλινική Μικροσκοπία

  10. Μονιμότερο Αποτέλεσμα

 

Εποχικά Προϊόντα

ENZYMKOMPLEX FORTEPropovit

Lipo-Krill

( NOVOPHYT )

45 ΚΑΨΟΥΛΕΣ



Χρήση:

Το Lipo-Krill είναι ιδανικό για την υγεία της καρδιάς, την φυσιολογική γνωστική ανάπτυξη και την ευλυγισία των αρθρώσεων.
Krill Oil (NKO®) 500 mg : Το έλαιο Krill περιέχει: Ασταξανθίνη, Φωσφολιπίδια, Χολίνη, Φωσφατιδυλοχολίνη, Ω-3 λιπαρά οξέα (ΕΡΑ και DHA), Ω-6, Ω-9, Vit. Α, Vit. Ε και θαλάσσια Φλαβονοειδή.

Krill ονομάζονται μία σειρά από είδη καρκινοειδών θαλάσσιου πλαγκτόν βαθέων υδάτων. Είναι μικροσκοπικές γαρίδες, που κυμαίνονται μεταξύ ενός και έξι εκατοστά σε μήκος. Τα 85 αυτά είδη αντιπροσωπεύουν την πιο άφθονη ζωική βιο-μάζα του πλανήτη.

Το έλαιο Krill αποτελείται από 40% φωσφατιδυλοχολίνη, 30% Ω-3 λιπαρά οξέα (ΕΡΑ και DHA), Ασταξανθίνη, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, άλλα λιπαρά οξέα και θαλάσσια Φλαβονοειδή. Έχει μια εξαιρετική αναλογία 15:1:6 σε Ω-3 / Ω-6 / Ω-9. Αυτό είναι το ιδανικό σε Ω- λιπαρά μείγμα που συμπληρώνει την δυτικού τύπου διατροφή, η οποία ατυχώς πλεονάζει σε Ω-6 λιπαρά.

Το Lipo-Krill παρασκευάζεται με την μοναδική - κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτε¬χνίας - διαδικασία ψυχρής εκχύλισης Neptune®, η οποία εξασφαλίζει άμεσα βιοδραστι¬κές ουσίες, βελτιώνοντας την απορρόφηση και την αποτελεσματικότητά του συγκριτικά με το κοινό ιχθυέλαιο. Η συνέργεια της Ασταξανθίνης και των Βιοφλαβονοειδών στο Lipo-Krill συμβάλλει στην εξαιρετική σταθερότητα και αντιοξειδωτική δράση του. Πε¬ριέχει φυσική Ασταξανθίνη η οποία λόγω της μοναδικής διαδικασίας εκχύλισης, είναι 7 φορές περισσότερη από άλλα προϊόντα Krill. Αυτά τα υψηλά επίπεδα Ασταξανθίνης προστατεύουν επιπλέον από την οξείδωση όλες τις υπόλοιπες λιπαρές ουσίες. Επί¬σης, το Lipo-Krill είναι 2 ½ φορές περισσότερο βιοδιαθέσιμο στον οργανισμό από τα κοινά ιχθυέλαια.

Πολύ συχνά παρατηρείται δυσπεψία από την κατανάλωση ελαίου Ω-3 από ιχθυέλαιο. Αυτό οφείλεται στο ότι το Ω-3 από ιχθυέλαιο τείνει να συγκεντρώνεται στο άνω μέρος του στομάχου, προκαλώντας δυσπεψία και επίγευση ψαριού. Αντίθετα, το Lipo-Krill αναμιγνύεται αμέσως με τα υγρά του στομάχου, μειώνοντας τις έρρυγες χωρίς να εμφανίζει ιχθυοειδή επίγευση. Πρόκειται για ένα έλαιο Krill από θαλάσσια είδη που υπερέχει σε μεγάλο βαθμό, καθιστώντας το αποτελεσματικό στην:
• Προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος.
• Συμβολή στην μείωση των τριγλυκεριδίων στο αίμα.
• Εξισορρόπηση της χοληστερίνης (μειώνει την "κακή" LDL και αυξάνει την "καλή" HDL).
• Βελτίωση της μνήμης και της γνωστικής λειτουργίας του εγκεφάλου.
• Αντιγήρανση.

Οι LICAPS που χρησιμοποιούνται είναι πατενταρισμένες κάψουλες κατάλληλες για χορτοφάγους. Η κάψουλα περιέχει επίσης άζωτο – καθιστώντας την αδιαπέραστη από οξυγόνο και νερό αποκλείοντας έτσι εντελώς την οξείδωση.

1-2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με την σύσταση του θεράποντος ιατρού.