GreekEnglish (United Kingdom)

10 Λόγοι Προτίμησης

 1. Εξισορρόπηση & Ομαλοποίηση

 2. Ορθοκυτταρική Ιατρική

 3. Αλκαλοποίηση - Αποτοξίνωση

 4. Προϊόντα ΕΕ

 5. Κυτταρική Δράση

 6. Νόμιμες Άδειες

 7. Σύγχρονο Νομικό Πλαίσιο

 8. Έλεγχοι Α' Υλών

 9. Κλινική Μικροσκοπία

 10. Μονιμότερο Αποτέλεσμα

 

Εποχικά Προϊόντα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

 

Ο καρκίνος αποτελεί τη δεύτερη αιτία θανάτου παγκοσμίως σύμφωνα με την παγκόσμια αντικαρκινική εταιρία και το 2010 είναι πολύ πιθανόν να πέρασε στην πρώτη θέση. Οι εκστρατείες ενημέρωσης και πρόληψης διεθνώς είναι τεράστιες και παρά την πολύτιμη συνεισφορά τους, οι αριθμοί είναι αποκαρδιωτικοί.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες απόψεις ο καρκίνος είναι μια αναπτυσσόμενη κακοήθεια που προχωρά κατά στάδια, διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, μέχρι να εξελιχθεί πλήρως.

 

 1. ΕΝΑΡΞΗ – Κληρονομούμενες μεταλλάξεις ή η έκθεση σε χημικές ουσίες και σε ακτινοβολίες οδηγούν σε γενετικές αλλαγές, στα κύτταρα.
 2. ΠΡΟΑΓΩΓΗ – Τα κύτταρα σε προκαρκινωματώδεις ιστούς αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται, συχνά παρουσία ενός φλεγμονώδους ερεθίσματος. Η εμφάνισή τους αποκλίνει ολοένα και περισσότερο από τα φυσιολογικό.
 3. ΕΞΕΛΙΞΗ – Τα νεοπλασματικά κύτταρα αρχίζουν να εισβάλλουν στον περιβάλλοντα ιστό και να εξαπλώνονται στο αίμα και στους λεμφαδένες (έκτοπη ανάπτυξη). Στη συνέχεια μεταστάσεις (δευτερογενείς αποικίες) εγκαθίστανται σε απομακρυσμένες θέσεις.

 

Τα τελευταία χρόνια έχουν συσσωρευτεί ενδείξεις που δείχνουν ότι η χρόνια φλεγμονή μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο κατά τη μετάβαση ορισμένων τύπων καρκίνου από το προκαρκινωματώδες στάδιο σε εκείνο της πλήρους νόσου. Η γενετική βλάβη είναι το σπίρτο που ανάβει τη φωτιά και η φλεγμονή είναι το καύσιμο που την τροφοδοτεί.

 

Έτσι ορισμένα φαρμακευτικά προϊόντα κατά της χρόνιας φλεγμονής διαμορφώνουν μια ελκυστική πρόταση σε σχέση με τη μη λελογισμένη καταστροφή κακοήθων και υγιών κυττάρων ως συνέπεια της χημειοθεραπείας.

 

Υπάρχουν φυσικές ουσίες και θεραπευτικά φαρμακευτικά προϊόντα τα οποία καταστέλλουν τις φλεγμονές που οδηγούν τα προκαρκινωματώδη κύτταρα σε κακοήθεια. Τέτοιες ουσίες είναι τα ένζυμα (ENZYMKOMPLEX FORTE, Medenzym), οι β-D-γλουκάνες (Immun – Glucan), η ουσία EGCG από το πράσινο τσάι (Greentea-Selen 100) κ.ά. Επίσης υπάρχουν σκευάσματα που περιέχουν υψηλή συγκέντρωση πληθώρας ζωτικών ουσιών για την καλύτερη αντιμετώπιση της χημειοθεραπείας ή/και της ακτινοθεραπείας. Το αποτέλεσμα είναι λιγότερες επιπλοκές, καλύτερη ποιότητα ζωής και ενίσχυση του αμυντικού συστήματος.

 

Η αντιμετώπιση του καρκίνου σήμερα βασίζεται στις τρεις κλασικές μορφές θεραπείας: τη χειρουργική εξαίρεση του όγκου, τη χημειοθεραπεία και την ακτινοβολία, ενώ πρόσφατα προστέθηκε στο ιατρικό οπλοστάσιο και η ανοσολογική πρόληψη του καρκίνου που αφορά στον τράχηλο της μήτρας και τον καρκίνο του ήπατος από τον ιό της ηπατίτιδας Β.

 

Δυστυχώς, στην πλειονότητα των περιπτώσεων ο καρκίνος δεν θεραπεύεται. Η ιατρική έχει επιτύχει την παράταση του ορίου ζωής των ασθενών και τη βελτίωση της ποιότητάς της, αλλά η μάχη με τον καρκίνο δεν έχει τελικά κερδηθεί. Οι διάφορες μορφές καρκίνου υποτροπιάζουν σε μεγάλο ποσοστό με δυσοίωνες για τον ασθενή εξελίξεις.

 

Εξάλλου πολλές είναι και οι ανεπιθύμητες ενέργειες ορισμένων μορφών θεραπείας. Κατά τη χημειοθεραπεία χορηγούνται φαρμακευτικές ουσίες οι οποίες παρεμβαίνουν και παρεμποδίζουν τον κύκλο αναπαραγωγής των ταχέως διαιρούμενων κυττάρων, όπως είναι τα καρκινικά. Εκτός όμως από τα πάσχοντα κύτταρα αναπόφευκτα γίνονται στόχοι της χημειοθεραπείας και τα υγιή κύτταρα του οργανισμού που διαιρούνται φυσιολογικά. Τα κύτταρα του αίματος, για παράδειγμα, μειώνονται, με αποτέλεσμα λοιμώξεις (συχνά θανατηφόρες), αναιμία και αιμορραγίες. Η πτώση των τριχών της κεφαλής αποτελεί μια ακόμη δυσάρεστη για τους καρκινοπαθείς παρενέργεια, όπως επίσης και το αίσθημα της ναυτίας που βιώνουν και που συνοδεύεται συχνά από εμετούς. Με τη χρήση ακτινοβολίας μπορεί να εμφανιστεί το λεγόμενο μετακτινικό εξάνθημα στο δέρμα, σύμπτωμα που βιώνεται τραυματικά από τους ασθενείς όπως επίσης και η μετακτινική κολίτιδα του εντέρου. Τέλος, σε νέες γυναίκες που νοσούν από τη νόσο και αντιμετωπίζονται με χημειοθεραπεία ή/και ακτινοβολία, η τεκνοποίηση καθίσταται πλέον αδύνατη, μια πραγματικότητα ιδιαίτερα οδυνηρή για τις πάσχουσες.

 

Στη σύγχρονη θεραπευτική υπάρχουν φυσικές ουσίες οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι λειτουργούν υποστηρικτικά σε σημαντικό βαθμό στην ακολουθούμενη θεραπεία, μειώνοντας τις επιπλοκές, σταθεροποιώντας το αμυντικό σύστημα και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής του ασθενούς.

 

Η σημασία αυτών των ουσιών είναι στην πραγματικότητα να αναπτύσσουν από μόνες τους έναν υποστηρικτικό “Ορθοκυτταρικό” βραχίονα, μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η αποβολή επιβλαβών ουσιών, η τροφοδοσία του οργανισμού με ζωτικές ουσίες, με αποτέλεσμα την υποστήριξη της υγείας.

 

Το Medi–Vit Royale αποτελεί μια υψηλής ποιότητας συγκέντρωση, πλούσιων σε ενέργεια και σωστά συνδυασμένων συστατικών, όπως ένζυμα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αντιοξειδωτικά και μέταλλα από άριστες πηγές βιοδιαθεσιμότητας τα οποία εξασφαλίζουν στα κύτταρα του οργανισμού ενέργεια για να διεξάγουν όλες τις λειτουργίες του. Το Medi–Vit Royale είναι ένα κορυφαίο σκεύασμα το οποίο χρησιμοποιείται για τις περιπτώσεις που απαιτείται υψηλή απόδοση σε βάθος, με αυξημένη την ανάγκη αποτελεσματικότητας.

Medi-Vit Royale
ΣΥΝΘΕΣΗ-30 πόσιμες αμπούλες που περιέχουν:

Εκχύλισμα γύρης ανθέων 1000 mg, Εκχύλισμα βοτάνων 600 mg, Βασιλικός πολτός 500 mg, Εκχύλισμα Guarana 400 mg, Συμπύκνωμα μούρων κουφοξυλιάς 300 mg, Εκχύλισμα λιναρόσπορου 100 mg, Εκχύλισμα στρειδιών 75 mg, Εκχύλισμα βερίκοκου 30 mg, Συνένζυμο Q10 20 mg, Vit C 30 mg, Εκχύλισμα από κουκούτσι σταφυλιών OPC 5 mg, Νιασίνη 9 mg, Vit E 5 (mgα ΤΕ), Παντοθενικό οξύ 3 mg, Vit B6 1mg, Vit B2 0,8 mg, Vit B1 0,7 mg, Φολικό οξύ 100 μg, Βιοτίνη 75 μg, Vit B12 0,5μg, Rotklee 3 mg.

 

Στην παραπάνω σύνθεση περιέχονται όλα τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, οι βιταμίνες, όλα τα αμινοξέα, ανθρακικά άλατα, λιπίδια, φωσφολιπίδια, ένζυμα, βιοφλαβονοειδή, ρουτίνη, φυτικές ορμόνες κ.ά. Στην ανά χείρας επιστολή θέλουμε να επισημάνουμε σε συντομία ορισμένες αντικαρκινικές δράσεις και ιδιότητες τις οποίες καταγράφουν οι επιστημονικές έρευνες και οι κλινικές μελέτες σε ορισμένα από τα συστατικά. Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στην επιστημονική συγγραφή του σκευάσματος (www.metapharm.gr)

 

Βασιλικός πολτός: εκτός της πολύπλευρης θεραπευτικής του δράσης, Ρώσοι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι περιέχει σημαντικά ποσοστά ριβονουκλεϊνικού οξέως (RNA & DNA) και ενός φωσφοραμινολιπιδίου ακόρεστου λιπαρού οξέως σε αναλογία 0,43% με αντιογκογόνες ιδιότητες.


Γύρη ανθέων: μία από τις τελειότερες τροφές της φύσης με πάνω από 5.000 ένζυμα και συνένζυμα. Σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of the National Cancer Institute διαπιστώνεται αντικαρκινική δράση, βελτίωση της γενικής κατάστασης και μείωση των παρενεργειών από ακτινοθεραπεία.

 

Εκχύλισμα ελαίου βερίκοκου: κύρια πηγή της λεγόμενης «θαυματουργής ουσίας» λετρίλης ή αμυγδαλίνης ή Β17 με εκατοντάδες μελέτες για την αντικαρκινική δράση της. Περιέχει μη τοξικές νιτριλοσίδες που καταστρέφουν ευθέως τα καρκινικά κύτταρα χωρίς επιπλοκές.

 

Συνένζυμο Q10: εκτός του σημαντικού ρόλου του στην παραγωγή ενέργειας και άλλων δράσεων, έρευνες δείχνουν ότι αυξάνει δραστικά τα μακροφάγα κύτταρα σε καρκινοπαθείς. Εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού. Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ολοκληρωτική οπισθοχώρηση όγκων.

 

Επίσης τα εκχυλίσματα από Guarana, Μούρα κουφοξυλιάς, Λιναρόσπορου, Στρειδιών, Rotklee, Κουκουτσιών σταφυλιού/OPC, και άλλων βιταμινοειδών ουσιών που λειτουργούν ως συνένζυμα, προσφέρουν πληθώρα ουσιών όπως ανθοκυανίδες, βιοφλαβονοειδή, ρουτίνη, τερπένια, αιθέρια έλαια, στερόλες, λιπαρά οξέα, τανίνες, μέταλλα, με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση - προστατευτική κατά του καρκίνου - και αγγειοπροστατευτική δράση.

 

Το Medi–Vit Royale είναι ένα σύνθετο, πλήρες, βιολογικό σκεύασμα με έντονη προστατευτική αντινεοπλασματική δράση, ιδανικό για την αντιμετώπιση ασθενών με όγκους καθώς έχει ευθέως αντικαρκινική δράση, υποστηρίζει όλες τις βασικές λειτουργίες και ενισχύει τον οργανισμό, ώστε να αντεπεξέλθει στις επιπλοκές επιθετικών θεραπειών.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ metapharm

 
Επιστροφή