GreekEnglish (United Kingdom)

10 Λόγοι Προτίμησης

 1. Εξισορρόπηση & Ομαλοποίηση

 2. Ορθοκυτταρική Ιατρική

 3. Αλκαλοποίηση - Αποτοξίνωση

 4. Προϊόντα ΕΕ

 5. Κυτταρική Δράση

 6. Νόμιμες Άδειες

 7. Σύγχρονο Νομικό Πλαίσιο

 8. Έλεγχοι Α' Υλών

 9. Κλινική Μικροσκοπία

 10. Μονιμότερο Αποτέλεσμα

 

Εποχικά Προϊόντα

ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΧΛΩΡΙΔΑΣ ΕΝΤΕΡΟΥ

 

Πολλές παθήσεις του πεπτικού συστήματος έχουν ως αφετηρία τη δυσαναλογία των μικροοργανισμών μέσα στην πεπτική οδό. Η διαταραχή της χλωρίδας του εντέρου οφείλεται στη διαταραχή της ισορροπίας των ωφέλιμων βακτηρίων μέσα στον πεπτικό σωλήνα, με αποτέλεσμα τα βλαβερά βακτήρια να έχουν αποκτήσει τον έλεγχο.

 

Αν και έχουν πραγματοποιηθεί πάρα πολλές μελέτες γύρω από το θέμα της διαταραχής της χλωρίδας του εντέρου, συμπεριλαμβανομένων και βραβείων Νόμπελ (1908 Έλαϊ Μέτσνικοφ), η σύγχρονη ιατρική ουσιαστικά αγνόησε την συνεισφορά του και ευνόησε την παραγωγή αντιβιοτικών και άλλων μικροβιοτικών φαρμάκων. Αυτό είχε ως συνέπεια πολλά παθογόνα μικρόβια να καταστούν ανθεκτικά στα φάρμακα.

 

Σε αυτά τα «δυνατά» μικρόβια, οφείλονται σήμερα οι συχνές λοιμώξεις από σταφυλόκοκκους και στρεπτόκοκκους, διάφορους ιούς, μύκητες κ.λπ. Επίσης πολλά άλλα βακτήρια έχουν αναπτύξει ανθεκτικότητα σε ορισμένα είδη αντιβιοτικών. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο, επειδή δεν μπορούν να βρεθούν αντιβιοτικά ικανά να αντιμετωπίσουν τις μικροβιακές λοιμώξεις από τις οποίες προσβάλλονται.

 

Σχεδόν πίσω από κάθε ασθένεια, όπως το σύνδρομο διαπερατού εντέρου, η σπαστική κολίτιδα, η Νόσος του Κρον κ.α., η αιτία που κρύβεται είναι η διαταραχή στη χλωρίδα του εντέρου. Η χλωρίδα του εντέρου αποτελείται από πολλούς μικροοργανισμούς οι οποίοι συμβιώνουν (ισορροπούν) με τον άνθρωπο και παράγουν, μεταξύ άλλων, αναγκαίες βιταμίνες για τον οργανισμό και αποτελούν μέρος του αμυντικού συστήματος. Οι αιτίες για τη βλάβη της χλωρίδας του εντέρου είναι πολλές.

 

Η σημερινή μονοδιάστατη ελλιπής διατροφή βασισμένη σε μεγάλο βαθμό σε τροφές όπως άσπρο αλεύρι, ρύζι, ζάχαρη κ.α. δεν βοηθά ενεργά στην πέψη. Επίσης, η έλλειψη χρόνου, η γρήγορη διατροφή, οι δίαιτες, το στρες, τα ταξίδια, η λήψη αντιβιοτικών φαρμάκων και αντισυλληπτικών χαπιών επηρεάζουν αρνητικά την πέψη και οδηγούν στη δημιουργία μυκήτων, γνωστών με την ονομασία Candida.

 

Το παζλ της διαταραχής της χλωρίδας του εντέρου συντίθεται από την ενδεχόμενη έλλειψη ενζύμων, τα μειωμένα γαστρικά οξέα, την ανεπάρκεια βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, την κατανάλωση αλλεργιογόνων τροφών, την έκθεση σε παθογόνα μικρόβια, τη μη πρόσληψη ινών, με αποτέλεσμα τη δημιουργία νοσούσας εντερικής χλωρίδας.

 

Η επίδραση έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, εφόσον όταν δε λειτουργεί σωστά η πεπτική οδός είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν προβλήματα αποτοξίνωσης και φλεγμονές.

 

 

Ο φαύλος κύκλος της υπερφόρτωσης με τοξίνες.

 

 

 

 

 

Τα φιλικά στον ανθρώπινο οργανισμό βακτήρια τροποποιούν το ph του παχέως εντέρου και παράλληλα παράγουν αντιμικροβιακές και αντιβακτηριακές ενώσεις που ανταγωνίζονται τα παθογόνα βακτήρια. Επίσης, διαδραματίζουν τον σημαντικό ρόλο του να διεγείρουν τη δράση των μακροφάγων (κύτταρα του ανοσοποιητικού) και να συμμετέχουν στην παραγωγή ενζύμων. Υπάρχει ειδική σύνδεση ανάμεσα στην ανοσοβιολογική αντίδραση του οργανισμού και στα διάφορα είδη βακτηριδίων που υπάρχουν στο έντερο. Ορισμένα είδη βακτηριδίων, έχουν μια σημαντική επιρροή στις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος και με τη δράση τους ενισχύονται οι ανοσοποιητικοί μηχανισμοί και παράλληλα ελέγχονται οι υπερβολικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος. Κατά συνέπεια, τα πρεβιοτικά και τα προβιοτικά βακτηρίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους ανθρώπους, των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα εμφανίζει αδυναμία στην αντίδραση σε συγκεκριμένες ουσίες.

 

Ένα σκεύασμα που βοηθά σημαντικά είναι το νέο βελτιωμένο της metapharm, το Acibucha βοηθά στην αποκατάσταση της χλωρίδας του εντέρου, προστατεύει από μύκητες (δέρμα, πεπτικό σύστημα, κόλπος γυναίκας), καθώς επίσης και από πεπτικές ανωμαλίες (σε ταξίδια).

 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Πηκτίνη κίτρου 50 mg, Εκχύλισμα Kombucha 20 mg, Σκόνη από κόκκινο παντζάρι 25 mg, Bifido species 1,5x108, Lactobacillus acidophilus 0,75x108, Lactobacillus rhamnosus 1x108, Vit. B6 0,9 mg, Vit. B2 0,75 mg, Vit B1 0,6 mg, Vit. B12 2,25 mg, Vit. C 12,5 mg, Φολικό οξύ 200 μg.

 

Το Acibucha είναι αποτελεσματικό στη ρύθμιση και σταθεροποίηση με φυσικό τρόπο της χλωρίδας του εντέρου. Οι ταμπλέτες περιέχουν ένα συνδυασμό από μη παθογόνα βακτηρίδια, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της βιολογικής ισορροπίας του εντέρου, ενώ φροντίζουν στη δημιουργία των βιταμινών του συμπλέγματος Β και Κ και παράλληλα συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερίνης στο έντερο. Επίσης βοηθά ενεργά στην πέψη, ομαλοποιεί στομαχικά προβλήματα και πεπτικές διαταραχές. Παράλληλα, οι ταμπλέτες περιέχουν βιταμίνες Β για τις οποίες έρευνες έδειξαν ότι επαρκής δόση βιταμινών του συμπλέγματος Β μπορεί να μειώσει τους κινδύνους καρδιοπάθειας στις γυναίκες, καθώς και του καρκίνου του εντέρου. Οι δραστικές ουσίες πηκτίνη κίτρου και σκόνη από κόκκινο παντζάρι συντελούν στην αλκαλοποίηση του οργανισμού, δηλαδή συμβάλλουν στην ισορροπία της όξινης/αλκάλικης κατάστασης του σώματος με αλκαλικά μέταλλα. Το εκχύλισμα Kombucha βοηθά στην καλύτερη αφομοίωση από το λεπτό έντερο και βελτιώνει την απορροφητικότητα του δωδεκαδακτύλου.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 2 -3 φορές την ημέρα από 1 ταμπλέτα πριν το φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ενδοκολπικό υπόθετο.

 

Ένα δεύτερο σκεύασμα ακόμη πιο ισχυρό που θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην ενίσχυση της εξισορρόπησης της χλωρίδας του εντέρου, του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς επίσης και στις αλλεργίες είναι το BLOBACT FLOR.

 

ΣΥΝΘΕΣΗ: Λακτοβακτηρίδια 30 mg, Raftilose 50 mg, Μαύρο κύμινο (σπόροι) 450 mg, Ινουλίνη 45 mg.

 

(Λακτοβακτηρίδια 500 εκατομμύρια ανά κάψουλα: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Βifidobacterium bifidum, Βifidobacterium Lactis, Βifidobacterium breve, Βifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus).

 

Το BLOBACT-FLOR με τις πρεβιοτικές και προβιοτικές ουσίες και με τη δράση του κύμινου, επιτυγχάνει εξισορρόπηση της λειτουργίας του εντέρου και του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Το ΒLΟΒΑCT-FLOR είναι εξαιρετικά χρήσιμο καθώς προσφέρει:

 

 • Ένα ισορροπημένο, σταθερό ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Mόνιμη εξισορρόπηση των βακτηριδίων του εντέρου μέσω ενίσχυσης της υγείας των φιλικών μικροοργανισμών.
 • Επαναφορά της υγείας της χλωρίδας μετά από χρήση αντιβιοτικών φαρμάκων.
 • Αποτελεσματική αποβολή των κοπράνων, βοηθώντας στη διάρροια και στη δυσκοιλιότητα.
 • Αντιμετώπιση αλλεργιών που ξεκινούν από το έντερο, με τη βοήθεια των σπόρων κύμινου που περιέχει.
 • Βοηθά στη σύνθεση των βιταμινών Β & Κ και ενζύμων, όπως η λακτάση.
 • 500 εκατομμύρια προβιοτικά βακτηρίδια του εντέρου ανά κάψουλα.
 • Ολιγοφρουκτόζη ως πρεβιοτικό συστατικό.
 • Κατάλληλο για διαβητικούς.

 

Για να πετύχουμε εξυγίανση του εντέρου με διάρκεια, το ΒLΟΒΑCT-FLOR πρέπει να χρησιμοποιηθεί για ένα χρονικό διάστημα 4 μηνών.

 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3 φορές από 1 κάψουλα πριν από τα γεύματα με άφθονη κατανάλωση υγρών. Το Acibucha και το ΒLΟΒΑCT-FLOR είναι 100% φυτικά προϊόντα χωρίς χρωστικές ουσίες και συντηρητικά, με φυτικές κάψουλες, εντεροδιαλυτές.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ metapharm

 
Επιστροφή